Anti-stres

Ne dopustite, da teža vpliva na vaše življenje

Stres je naraven fiziološki odziv organizma, da se prilagodi na spremembe splošnega telesnega ali duševnega stanja. Naučite se upravljati stres in začnite uvajati uravnoteženo prehrano s tem, kar nam narava ponuja. Z Natur House je vse možno!

Izračunajte svojo idealno težo

Poiščite vaš najbližji Natur House center!

null

Sprostite mišice, začnite pri prstih na nogi in počasi navzgor. Trenirajte vse mišice. Morda se vam bo zdelo čudno, vendar je sprostitev pogosto priporočljiva in učinkovito pomaga tudi ljudem, ki trpijo zaradi anksioznosti.

null

Jejte kompleksne ogljikove hidrate.

Ogljikovi hidrati povzročijo povišan triptofan, aminokislino, ki povzroča nastajanje serotonina: to je kemikalija, ki se izloča v možganih, glede na razpoloženje. V nasprotju z enostavnimi ogljikovimi hidrati, kot je sladkor, se kompleksni (na primer polnozrnata žita in testenine,) absorbirajo počasi, hkrati pa nam dajejo dozo triptofana.

Želite biti spet v dobri formi? Poiščite najbližji Natur House center in rezervirajte svoj termin.

Želite izvedeti vec o Natur House protistresnih izdelkih?

Odkrijte zdrave in okusne recepte, ki so jih za vas pripravili in preizkusili dietetiki Natur House

ODKRIJTE
null

Umaknite se od računalnika. Neprekinjena uporaba računalnika je pogosto povezana s stresom in utrujenostjo. Poskrbite, da imate vedno dovolj odmorov in poskusite ugasniti računalnik vsaj eno uro pred spanjem.