Infunat Relax zeliščni čaj

  • Sproščujoč učinek, pomirjevalo, poveča količino izločenega žolča (proti prebavnemu napenjanju).
  • Pomirja želodec, odpravlja želodčne pline.
Infunat Relax

Vas zanima ta izdelek?

Dajte si priložnost in se vpišite v program zdravega prehranjevanja in strokovnjakinja za prehrano vam bo povedala, če je ta izdelek dober za vas.
Z izpolnjevanjem tega obrazca se strinjate z interno obdelavo vasih osebnih podatkov.

Lipa, ekstrakt limone in pomarančnih cvetov za sproščujoč in okusen zeliščni čaj.

Natur House Infunat Relax, zaradi vsebnosti sinergijskih sestavin, ki skupno delujejo proti anksioznosti in stresu, je še posebej koristen za nadzorovane diete, katerih cilj je zdrav način življenja.

Za Infunat Relax zeliščni čaj je značilna prisotnost lipe in izvlečki cvetov pomaranče, bogate z aktivnimi sestavinami, ki se uporabljajo v zeliščni medicini v boju proti nespečnosti, hitremu bitju srca, živčnosti in glavobolom, ki jih povzročata tesnoba in stres. Ima sproščujoč učinek na krvni obtok, kar povzroči sprostitev in boljši spanec.

Melisa, bogata z eteričnimi olji, se bori proti fizičnimi simptomom anksioznosti v prebavnem sistemu. Ima nežen vonj in prijeten okus brez dodajanja sladkorja ali drugih sladil. Čaj za sprostitev priporočeno po večerji.

Za več informacij se obrnite na svojega zaupnega Natur House svetovalca.

Ta produkt vsebuje

Lipo Melisa Cvetove pomaranče

*Prehranski dodatki ne smejo nadomestiti raznolike in uravnotežene prehrane in zdravega načina življenja. Izdelke hranite izven dosega otrok.