Kdo smo?

Natur House, vodilno podjetje na področju prehrane in dietetike

Naše poslanstvo!

Natur House prinaša preizkušeno metodo hujšanja, ki se je izkazala za uspešno v več kot 20 letih delovanja na področju prehrane in dietetike. Naši centri so razširjeni po celem svetu in uvajajo izobraževalne programe za spremembo prehranjevanja in prehransko svetovanje. V teh programih združujemo načela zdravega življenjskega sloga z za zdravje pozitivnim učinkom rastlinskih izvlečkov, ki se uporabljajo v naši liniji izdelkov.

Naš cilj je, da podpiramo in spodbujamo osebe, ki želijo izgubiti težo in sicer z metodo izobraževalnega programa za spremembo prehranjevanja, ki je že bila uspešna za več kot 4 milijone ljudi po vsem svetu. Prepričani smo, da je zdravo hujšanje edina dolgoročna rešitev. Istočasno pa ne podpiramo “čudežnih diet”, ki se nanašajo predvsem na zmanjšanje kalorijskega vnosa in ki lahko povzročijo resne zdravstvene težave.

Natur House zgodba

Prvi Natur House center je bil odprt leta 1992, v kraju Vittoria, v majhnem mestu v severni Španiji. Metoda Natur House se je hitro izkazala za zelo učinkovito in kmalu se je odprlo veliko število novih centrov v Španiji in tudi v tujini, začenši z letom 2000. V sedanjem času je Natur House močno prisoten v 30 državah po vsem svetu z več kot 2.000 centri.

Razen naše globalne prisotnosti pa si prizadevamo za spodbujanje zdravih prehranskih navad s tem, da nudimo vso potrebno podporo, ki jo potrebujejo naše stranke. Metoda Natur House ne pomeni samo preprostega načina hujšanja, ampak gre za prilagoditev uravnoteženega prehranskega jedilnika v skladu s potrebami vsake osebe in njenega načina življenja.

Natur House - Mi verjamemo v vas

Natur House izdelki in storitve

Natur House ponuja ekskluzivno linijo prehranskih dopolnil, živil in izdelkov za nego telesa. Vsi ti izdelki so bili oblikovani in razviti za pomoč vsaki osebi, ki želi osvojiti zdrav življenjski stil.

Naše vrednote temeljijo na odgovornosti in etiki, zato so vsi naši zaposleni in partnerji sposobni ponuditi storitve po najvišjih možnih standardih. Naša prednostna naloga je ponuditi kakovostne izdelke in storitve za zagotavljanje zadovoljstva strank.

V vseh centrih Natur House, naši strokovnjaki za prehrano nudijo potrebno pomoč osebam, ki želijo trajno spremeniti svoje prehranske navade in življenjski slog.

natur-house-cine-suntem-1

Vec kot 4 milijone zadovoljnih strank

natur-house-cine-suntem-2

Vec kot 20 let izkušenj

natur-house-cine-suntem-3

Vec kot 2000 centrov do 2015

natur-house-cine-suntem-4

Prisotnost v vec kot 30 državah

natur-house-cine-suntem-5

TOP 100 Globalne franšize

natur-house-cine-suntem-6

25% rast v 2014

Vzpostavite kontakt z nami!

Poklicite ali obišcite vaš najbližji Natur House center, da se dogovorite za termin.

Z izpolnjevanjem tega obrazca se strinjate z interno obdelavo vasih osebnih podatkov.