Politika Zasebnosti

Zbiranje in uporaba podatkov na tej spletni strani

Uvod

Pravilne informacije o uporabnikih tega spletnega mesta so za nas pomembne, zato vam bomo v naslednjih vrsticah natančno razložili, katere podatke zbiramo od vas, kako jih uporabljamo, za kaj jih uporabljamo in kakšne so vaše pravice v povezavi s tem.

Pomembno je pojasniti, kaj mislimo s tem, ko uporabljamo izraz OSEBNI PODATKI – vsak podatek o fizični osebi, ki lahko neposredno ali posredno vodi k identifikaciji osebe. Pod to spada ime, telefonska številka, e-poštni naslov, katerakoli identifikacijska številka, vse informacije o lokaciji in katerikoli drug spletni identifikator, kot je naprava, ki se uporablja za dostop do interneta, IP naslov ali informacije, pridobljene s piškotki.

Povezano s SPORAZUMOM v okviru zbiranja in uporabe vaših podatkov, smo sprejeli vse tehnične ukrepe, da nam lahko v celoti zagotovite svoje soglasje od prve do zadnje interakcije s to spletno stranjo.

Zaščita vaših osebnih podatkov

Obljubljamo vam, da je varnost vaših podatkov prednostna naloga za nas in da te podatke uporabljamo izključno za osebne izkušnje, tako na naši spletni strani kot na spletnih platformah, ki jih uporabljamo za promoviraranje naših izdelkov in storitev (Facebook in Google) in tudi v naših prehranskih centrih med našim sodelovanjem z vami.

Kako uporabljamo vaše podatke

Vaše podatke uporabljamo le, če imamo vaše soglasje, odvisno od njihove narave. V spodnji tabeli smo podrobno opisali vse vrste podatkov, ki jih zberemo, in kako jih kasneje uporabimo:

E-poštni naslov

V kolikor ste nam posredovali vaš e-poštni naslov, ga bomo uporabili za pošiljanje e-poštnih informacij o naših izdelkih in storitvah ter članke in vire, ki jih občasno objavljamo na tej spletni strani;

Ime in Priimek

Če ste nam posredovali vaše ime in priimek, ga bomo uporabili za personaliziranje e-poštnih sporočil, ki jih prejmete od nas. Platforma, ki jo uporabljamo za trženje elektronske pošte (Mailchimp), nam omogoča, da prilagodimo podatke na podlagi podatkov, ki jih zagotavljajo naročniki; prav tako, če je to primerno, te podatke uporabljamo za načrtovanje sestanka, ki določa vašo udeležbo na enem ali več srečanjih v naših prehrambenih centrih;

Telefonska številka

V kolikor ste nam posredovali telefonsko številko, lahko te podatke uporabimo za hiter stik z vami, v primeru, če se odločite za vstop v naš program, z namenom obveščanja o lokaciji, o (ponovnem) načrtovanju sestanka ali delitvi z vami več podrobnosti o naših storitvah;

Brskalnik / IP / podatki naprave

Če ste se strinjali, da nam dovolite, da zbiramo podatke o vašem brskalniku, IP-ju, napravi, jih bomo uporabili, da ugotovimo, kako uporabljate našo spletno stran in bomo tako lahko naredili potrebne spremembe, ki vam bodo pomagale najti informacije, ki jih iščete;

Zaključek

Sprejeli smo vse tehnične ukrepe, s katerimi vam zagotavljamo, da vam ni potrebno posredovati nobenih podatkov (vse je neobvezno), vendar je dobro vedeti, da brez njih nekateri deli spletnega mesta morda ne bodo pravilno delovali, brez njih ne moremo sodelovati ali vas ne moremo obveščati o storitvah v našem portfelju, ki vas morda zanimajo.

Deljenje osebnih podatkov

Vaših podatkov ne prodajamo ali ne bomo prodajali tretjim osebam. Ponujamo storitve, ki temeljijo na zaupanju kupcev in potencialnih kupcev, pri tem pa je bistvenega pomena varnost osebnih podatkov.

Edini subjekti, ki imajo dostop do podatkov uporabnikov na tej spletni strani, so agencije ali prodajalci, s katerimi delamo po pogodbah, ki vsebujejo klavzule o zasebnosti, brez katerih ne bi mogli poslovati in v izjemnih primerih in samo na podlagi uradne zahteve, javne institucije, ki upoštevajo zakone v Sloveniji.

Edini podatki o uporabnikih tega spletnega mesta, do katerih imajo tretje strani dostop, so združeni in anonimni – na podlagi katerih uporabnikov ni mogoče identificirati.

Naše oglaševalsko sporočilo

Če se strinjate, vam bomo pošiljali e-poštna sporočila, da vas obvestimo o našem programu, novih člankih, objavljenih na tej spletni strani, in uporabnih informacijah v zvezi s prehrano.

Kadarkoli se lahko odjavite iz novic z enim od naslednjih načinov:

 • null
  s klikom na povezavo za odjavo iz katerekolih novic, ki ste jih prejeli od nas;
 • null
  če nam pošljete e-poštno sporočilo, ki zahteva odjavo.

V vsaki od teh situacij bomo zagotovili, da ne boste več prejemali naših e-poštnih oglaševalskih sporočil. Vsaka zahteva v zvezi s tem bo urejena v 48 urah po prejemu.

Spletno oglaševanje

Vodimo spletne oglaševalske akcije, da vas obveščamo o izdelkih in storitvah, ki jih ponujamo, in / ali člankih, objavljenih na tej spletni strani.

V tem kontekstu uporabljamo dve oglaševalski mreži – Facebook in Google ter več tehnik za naslavljanje uporabnikov v oglaševalskih akcijah, ki temeljijo na demografskih podatkih (spol, starost, geografska porazdelitev, bližina) ali interesov – te informacije nam dajo na razpolago zgoraj omenjena omrežja.

Naši oglasi, ki jih vidite na drugih spletnih mestih, so pogosto prikazani na podlagi podatkov, ki jih imamo o vas (na primer, ko obiščete ali načrtujete sestanek preko spletnega mesta, se boste nato obrnili na Facebook ali Googlovo partnersko mrežo z oglasi za naše storitve ali druge pomožne izdelke / storitve).

Vaše pravice glede podatkov

Spodaj so naštete vaše pravice v okviru zbiranja in obdelave podatkov:

 • null
  pravica do obveščenosti o tem, kako se zbirajo in uporabljajo vaši podatki;
 • null
  pravica do dostopa do podatkov, ki jih imamo o vas;
 • null
  pravica do zahteve za popravo podatkov, ki jih imamo o vas;
 • null
  pravica do zahteve izbrisa podatkov, ki jih imamo o vas;
 • null
  pravica, da vam prenehamo pošiljati oglaševalska sporočila;
 • null
  pravica do zahteve pošiljanja vaših osebnih podatkov vam ali drugemu operatorju;
 • null
  pravica do vložitve pritožbe v zvezi z uporabo vaših podatkov pristojnim organom.

Kako nas kontaktirate

V kolikor vam lahko ponudimo kakršnekoli informacije o naših izdelkih in storitvah ali načinu zbiranja in uporabe vaših osebnih podatkov, nam pošljite e-poštno sporočilo iz naše kontaktne strani.