Pertres

  • Sprošča živčni sistem (proti stresu).
  • Proti zastajanju tekočine, ki ga povzroča stres.
  • Blago pomirjevalo, pomaga pri odpravi tesnobe in razdražljivosti.
  • Aktivira cirkulacijo.
  • Prav tako lahko pomaga tistim, ki želijo pridobiti težo, vendar so preveč aktivni ali nervozni.
  • Karminativno delovanje, urejanje prebavnih motenj (zaradi janeža).

Vas zanima ta izdelek?

Dajte si priložnost in se vpišite v program zdravega prehranjevanja in strokovnjakinja za prehrano vam bo povedala, če je ta izdelek dober za vas.
Z izpolnjevanjem tega obrazca se strinjate z interno obdelavo vasih osebnih podatkov.

Natur House Pertres ampule so zaradi vsebnosti sinergijskih sestavin, ki pomagajo proti anksioznosti in stresu, še posebej koristne za nadzorovane diete, katerih cilj je vaše boljše počutje.

Za Pertres ampule so značilni ekstrakti limete in pomarančnih cvetov, bogati z aktivnimi sestavinami, ki se uporabljajo v zeliščni medicini v boju proti nespečnosti, proti hitremu bitju srca, živčnosti in glavobolom, ki jih povzroča tesnoba in stress. Imajo sproščujoč učinek na krvni obtok, kar povzroči olajšanje in odpravi pritiske.

Poleg tega sta ekstrakta limone in janeža bogata z eteričnimi olji, ki se uporabljajo v primeru anksioznosti in somatskih simptomov v prebavnem sistemu. Bogata sta tudi s prebavnimi in spazmolitikimi snovmi, ki sproščajo mišice črevesja.

Sadež gloga ima poživitveni učinek na krvne žile, je diuretik in deluje protivnetno, medtem ko poživlja tudi periferno cirkulacijo.

Za več informacij se obrnite na svojega zaupnega Natur House svetovalca.

Ta produkt vsebuje

Koncentrat marakuje Izvleček melise Izvleček hibiskusa Ekstrakt lipe Ekstrakt pomarančnih cvetov Ekstrakt janeža Fruktoza Saharoza Med

*Prehranski dodatki ne smejo nadomestiti raznolike in uravnotežene prehrane in zdravega načina življenja. Izdelke hranite izven dosega otrok.