Živčno prehranjevanje

Ne dopustite, da teža vpliva na vaše življenje

Mnogi ljudje, ko se počutijo živčni ali z več tesnobe kot ponavadi, vedno iščejo sladkarije, košček čokolade ali zavojček piškotov. Z Natur House se lahko naučite pravilno jesti in z uporabo posebnih izdelkov si lahko izboljšate vaše duševno in fizično stanje.

Izračunajte svojo idealno težo

Poiščite vaš najbližji Natur House center!

null

Pogosto uživajte živila z visoko vsebnostjo vlaknin. Te bodo, v primerjavi z mnogimi drugimi živili, pomagale hitreje pridobiti občutek sitosti.

Želite biti spet v dobri formi? Poiščite najbližji Natur House center in rezervirajte svoj termin.

Želite izvedeti vec o Natur House izdelkih, ki pomagajo pri živcnem prehranjevanju?

null

Da bi se izognili prigrizkom čez dan, ne izpuščajte obrokov. Če jeste čez dan vsake 4-5 ur, boste ohranili koncentracijo sladkorja v krvi na optimalni ravni in ne boste lačni, kar pomeni, da boste lahko jedli kontrolirano in ne v prevelikih količinah. Ko začutite, da se želite vreči na prvi košček čokolade, ki ga boste našli, preizkusite način, da si pripravite lahke in zdrave prigrizke z malo kalorij, kot so skodelica korenja, pomaranča, jogurt, vlaknine itd.

null

Jejte počasi.

Star nasvet, ki vam pomaga , da boste imeli zdravo prebavi, je “jejte počasi” – tako hrano bolje prežvečite in postane lažje prebavljiva.

Študije so pokazale, da če boste jedli počasi, boste pojedli manj.

Odkrijte zdrave in okusne recepte, ki so jih za vas pripravili in preizkusili dietetiki Natur House

ODKRIJTE