Imunski sistem

Ne dopustite, da teža vpliva na vaše življenje

Imunski sistem je naša obramba pred napadi virusov in potencialnih bakterij. Z Natur House se lahko naučite pravilno jesti in z uporabo posebnih izdelkov si lahko izboljšate vaše dobro počutje.

Izračunajte svojo idealno težo

Poiščite vaš najbližji Natur House center!

null

Počitek pomaga telesu, da si opomore in da ponovno pridobi energijo, s tem pa se krepi imunski sistem. Pomanjkanje spanja in počitka lahko za naše telo povzroči stanje stresa, oslabi vaš imunski sistem in pospeši procese vnetja v telesu. Tako se ustvari slaba kombinacija okoliščin, ko smo bolj izpostavljeni tveganju, da zbolimo.

Želite biti spet v dobri formi? Poiščite najbližji Natur House center in rezervirajte svoj termin.

Želite izvedeti vec o Natur House izdelkih, ki pomagajo k boljši imunski odpornosti?

null

Tako kot zdravo prehranjevanje, tako lahko tudi vadba pomaga ohranjati zdravje in močen imunski sistem. Gibanje lahko tudi neposredno prispeva k izboljšanju cirkulacije s tem, ko dovolimo, da se imunske celice in snovi v telesu prosto gibljejo in dobro opravljajo svoje delo.

Odkrijte zdrave in okusne recepte, ki so jih za vas pripravili in preizkusili dietetiki Natur House

ODKRIJTE
null

Odpravite ali zmanjšajte kajenje. Kajenje je sokrivec za povečana vnetja in povečano tvorbo sluzi v dihalih, hkrati pa zavira delovanje nosnih migetalk, ki sicer zadržijo ali preprečijo vstop tujih snovi. To je stanje, ki nas izpostavlja, nas naredi bolj ranljive za okužbe in lahko zbolimo.