Menopavza

Ne dopustite, da teža vpliva na vaše življenje

V določenem času je žensko telo podvrženo vrsti sprememb, ki zahtevajo podporo za dobro spopadanje s tem obdobjem. Z Natur House se lahko naučite ustrezno pravilno prehranjevati, z uporabo posebnih izdelkov, pa si boste povrnili energijo in dobro počutje.

Izračunajte svojo idealno težo

Poiščite vaš najbližji Natur House center!

null

Povečajte vnos vlaknin, z njihovo pomočjo si uravnavate delovanje črevesja. Vlaknine po naravni poti zmanjšujejo nivo krvnega sladkorja in holesterola.

Želite biti spet v dobri formi? Poiščite najbližji Natur House center in rezervirajte svoj termin.

null

Zmanjšanje števila kilogramov med menopavzo je lahko dober način, da poskrbite, da boste ohranili svoje zdravje, medtem ko se počasi prestavljate v drugo fazo svojega življenja. Mnoge ženske ravno v tem obdobju doživljajo željo, da bi se skozi številne procese, ki potekajo v telesu, počutile kot obnovljene. Eden izmed teh procesov je odločitev za zmanjšanje prekomerne telesne teže.

Želite izvedeti vec o Natur House izdelkih za težave v menopavzi?

Odkrijte zdrave in okusne recepte, ki so jih za vas pripravili in preizkusili dietetiki Natur House

ODKRIJTE
null

Telesna dejavnost se lahko izvaja na rahlo, a vztrajno. To spodbuja zdravje vašega telesa. Hoja 30 minut na dan, trikrat na teden, ima ugoden učinek na znižanje krvnega sladkorja, krvnega tlaka, holesterola, pomaga uravnavati težo in izboljša vaše razpoloženje, saj stimulira možgane za sprostitev hormonov, ki uravnavajo razpoloženje.