Hrana

Ne dopustite, da teža vpliva na vaše življenje

Naša linija izdelkov je zelo primerna za zajtrk ali za okusne prigrizke (malice), ki so polni energije, vitaminov in vlaknin. Obiščite vaš najbližji center Natur House in jih spoznajte!

Izračunajte svojo idealno težo

Poiščite vaš najbližji Natur House center!

null

Za pravilno prehranjevanje je koristno in potrebno jesti na drugačen način vsak dan, z različnimi sestavami obrokov. Idealno bi bilo, da je zajtrk najkrepkejši, potem ne zelo bogato kosilo in na koncu lahka večerja, z dvema vmesnima prigrizkoma (malicama) med glavnimi obroki.

Želite biti spet v dobri formi? Poiščite najbližji Natur House center in rezervirajte svoj termin.

Želite izvedeti vec o Natur House prehranskih izdelkih?

null

Zelo je pomembno “zakaj” in “kaj” naj bi jedli. Pa tudi “kdaj” je pomembno za telo in za optimalno porabo zaužite hrane. Na žalost, nas tempo sodobnega življenja pogosto prisili, da bi jedli nepravilne obroke nepravočasno in včasih bi jih celo preskočili. Za naše zdravje je zelo pomembno, da imamo obroke v rednih presledkih in tudi, da si za obroke oz. za prehranjevanje vzamemo dovolj časa.

Odkrijte zdrave in okusne recepte, ki so jih za vas pripravili in preizkusili dietetiki Natur House

ODKRIJTE
null

Napad lakote neizogibno pride, če si dovoliš preveč časa med obroki. V teh primerih je edini način obrambe, da čez dan ješ zdrave prigrizke. Poskusite sveže sadje, naravni jogurt, zelenjavne smutije ali svežo zelenjavo.