Natur House Koper

040-122-570

Nutricionisti in dietetiki v našem Natur House centru

null

Delovni čas

 • null
  PONEDELJEK – ČETRTEK: 15:00 – 19:00
 • null
  PETEK: 9:00 – 13:00
 • null
  SOBOTA, NEDELJA: ZAPRTO

Kontaktne informacije

 • Pristaniska ulica 3, 6000 Koper
 • 040-122-570
 • naturhouse.koper@gmail.com

Dobrodošli v Natur House center Koper!

Natur House metoda vključuje izgubo prekomerne telesne teže brez strogih diet in tveganj za zdravje, z oblikovanjem in sprejetjem individualno prilagojenega prehranskega načrta, katerega dopolnjujejo naravna prehranska dopolnila iz zelišč, sadja in zelenjave.

Natur House center Koper vam ponuja visokokvalitetno storitev in izdelke, vključno s podrobnimi prehranskimi nasveti (glede na telesno težo, indeks telesne maščobe in zadrževane vode v telesu) in stalnim spremljanjem strokovnjaka s področja prehrane.

Poleg ekskluzivne linije prehranskih dopolnil, ki podpirajo vaš proces hujšanja, lahko izkoristite tudi številne prednosti, ki jih ponuja naš center. To so brezplačna prehranska svetovanja, tedenski nadzor z oceno napredka ter podpora in svetovanje skozi celoten program za zmanjšanje telesne teže, vse dokler ne dosežete želene telesne teže.

Ne čakajte z rezervacijo termina v Natur House centru Koper in se pridružite milijonom ljudi po svetu, ki so dosegli odlične rezultate pri izgubi telesne teže in osvojitvi zdravega načina življenja.

Naše specialistke

strokovnjaki za prehrano in prehransko prevzgojo
lizzy_naturhouse-romania

Ines Gajster Dužnik

null
Licencirana prehranska svetovalka

Želim termin v centru Natur House Koper

Vase sporocilo (obvezno)
S tem, ko izpolnite ta obrazec, se strinjate s procesiranjem vasih podatkov za interne namene Natur House.